Je domeinregistratie is in behandeling. Kom over een uur terug.

Updates

Seizoen 2023 - 2024:

Ook in de 2e helft van 2023 hebben we weer een aantal mooie evenementen in de agenda staan.

29 september - 1 oktober: Seminar Philipp Bayer in Zoetermeer
29 oktober: Seminar Ed Blom in Purmerend
19 november: Seminar wapens door Ed Blom in Zoetermeer
15, 16, 17 december: Sem...

Meer lezen

Ervaringen

10 maanden geleden
Super trainer en fantastische groep. Ik kom speciaal van Antwerpen en heb er geen moment spijt van.
- Chi F
3 jaar geleden
Ving Tsun Zoetermeer is een hele fijne school om bij te trainen. Ik beoefen zelf (met tussenpozen) zo’n 20 jaar Ving Tsun Kung Fu en geef inmiddels al weer zo’n 5 jaar les vanuit mijn eigen school. In die periode heb ik bij meerdere Wing Chun / Ving Tsun organisaties en scholen getraind. Maar ik heb nog nooit eerder Ving Tsun ervaren zoals in de school van Ed Blom in Zoetermeer! Het kennis niveau van het Ving Tsun systeem in deze school is uniek én de manier van trainen ook! Er wordt hard getraind met veel aandacht voor het gevechtsaspect van het systeem. Maar altijd in een sportieve sfeer en met het doel om elkaars Ving Tsun verder te ontwikkelen. Het is inmiddels enkele jaren terug dat ik op advies van mijn eigen trainers in de school van Ed Blom in Zoetermeer ben gaan trainen. Nog steeds rijd ik wekelijks vanuit mijn woonomgeving boven Amsterdam naar de school in Zoetermeer om de trainingen van Ed bij te kunnen wonen. Iedere training word ik weer uitgedaagd en leer ik weer bij!...
- Ilan W
een jaar geleden
Wil je niet de essentie van ving tsun (wing chun wing tsun) leren ? Wil je niet goede interpretaties van de vormen en o.a. chi sau leren ? Ga dan niet naar deze school ! Wil je bovenstaande wel leren ? Kom dan naar deze school voor een proefles, met een ontspannen sfeer om elkaar een beter versie van onszelf te maken elke les weer. En een leraar die met zijn jaren lange ervaring kennis en kunde (ook van andere vechtsporten) je eerlijk met praktijkvoorbeelden uitlegt wat Ving tsun nu echt is.
- Amar R

Ving Tsun Kung Fu Association Europe

Ip Man, Wong Shun Leung, Philipp Bayer lineage. Lessen worden sinds 1990 gegeven door Ed Blom.

De Ving Tsun Kung Fu Association Europe (VTKFAE) is een organisatie die het Wong Shun Leung Ving Tsun in Europa vertegenwoordigt. De associatie is opgericht door Philipp Bayer. Philipp vertrok in 1983 naar Hong Kong om daar te trainen onder Wong Shun Leung. 

Sinds 1995 heeft de VTKFAE een divisie in Nederland. Jaarlijks bezoekt Philipp de school in Ving Tsun Center Zoetermeer om seminars te verzorgen.
Leraar Ed Blom is in 1982 met Wing Chun / Ving Tsun training begonnen. Hij heeft hij tevens Kickboxing, Muay Thai en Aikido beoefend. In 1994 maakte Ed kennis met Wong Shun Leung en Philipp Bayer. De kennismaking en lessen maakten zoveel indruk op hem, dat hij in 1995 geheel en consequent naar dit systeem is overgestapt. Voor hem volgde een jarenlange periode waarbij hij elke twee weken naar Philipp Bayer afreisde voor (privé)lessen. Ook nu traint hij nog zeer regelmatig bij zijn leraar Philipp Bayer. In 1996 kreeg Ed de kans om Sigung Wong Shun Leung te bezoeken in Hong Kong en mee te trainen. Sinds 1990 geeft Ed lessen, eerst in gymzalen maar sinds 2017 in een volledig voor het Ving Tsun ingerichte trainingsruimte (Kung Fu Center) in Zoetermeer. 

Wekelijks trainen nieuwkomers, gevorderden en leraren van VTKFAE in zijn school. Effectiviteit, verbetering en logica zijn al die jaren de bron van inspiratie geweest. Het Ving Tsun is zo compleet dat beoefening daarvan antwoorden geeft op alle aspecten van het gevecht én situaties in het dagelijks leven. Kung Fu staat voor onbeperkte ontwikkeling. 

Ving Tsun kenmerkt zich door gelijktijdige inzet van verdediging en aanval. Dit zijn slechts enkele aspecten die het Ving Tsun zo'n effectief vechtsysteem maken. 

Coördinatie, kracht, en zelfvertrouwen worden verbeterd. In de lessen is veel aandacht voor individuele begeleiding.
Bij ons staat kwaliteit, respect en samenwerking om voortdurend te verbeteren centraal. 

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact

Contact opnemen

Nu bellen
  • 06 53716992

Adres

Route
72
Blauw-roodlaan
2718 SJ Zoetermeer
Nederland

Openingstijden

ma:Gesloten
di:20:00–22:00
wo:Gesloten
do:20:00–22:00
vr:Gesloten
za:10:00–12:00
zo:Gesloten
Contact
Bericht verzonden. We nemen snel met je contact op.